Adres

Uiterwaardenstraat 33
8081 HJ Elburg

Contact

Telefoon : 0525-683393
E-mail : info@hmkunststof.nl

Vuilwater-
en drinkwatertanks

H&M Kunststof Constructie realiseert vuilwater- en drinkwatertanks op maat. Door ruim 20 jaar ervaring ligt onze kwaliteitsstandaard hoog.

Onze op maat gemaakte kunststof watertanks zijn gemaakt van hoogwaardig HDPE (High Density Polyetheen). Dit materiaal staat garant voor topkwaliteit.
Door het gebruik van UV werend materiaal wordt de vorming van algen en bacteriën tegen gegaan. Daardoor is het opslaan van drinkwater voor langere tijd mogelijk.

Ook voor het opvangen van regenwater is een op maat gemaakte watertank ideaal. Regenwater kan gebruikt worden voor het bewateren van de tuin, een auto te wassen, het gebruik van de wasmachine of het doorspoelen van het toilet. Niet alleen een milieuvriendelijke oplossing maar ook zeker een duurzame.

Zelfs voor sprinklersystemen zijn de tanks inzetbaar, bij voldoende inhoud van de buffertank kan deze het systeem een half uur voeden.

Afvalwater kan in een vuilwatertank opgeslagen worden totdat deze wordt geleegd. Deze tank is te installeren in een bewegend object, zoals een boot of camper.

Iedere watertank wordt op maat gemaakt, volledig naar de wens van de klant. We kunnen werkelijk alles realiseren; rond, vierkant, staand of liggend. Met uiteraard de gewenste opslagcapaciteit.

En niet te vergeten enkelwandig, dubbelwandig en zelfs met lekbewaking. Ook zijn extra opties zoals vul- en ledigingsinrichting naar wens te realiseren.

Dit alles gebaseerd op het doeleinde van uw tank, de beschikbare ruimte en de omgeving waarin de tank geplaatst wordt.

Meer informatie over de mogelijkheden van vuilwater & drinkwatertanks?

We nemen graag de mogelijkheden met u door.