Adres

Uiterwaardenstraat 33
8081 HJ Elburg

Contact

Telefoon : 0525-683393
E-mail : info@hmkunststof.nl

Vetafscheiders en lekbakken

H&M Kunststof Constructie realiseert vetafscheiders en lekbakken op maat. Door ruim 20 jaar ervaring ligt onze kwaliteitsstandaard hoog.

Onze op maat gemaakte kunststof vetafscheiders en lekbakken zijn gemaakt van hoogwaardig HDPE (High Density Polyetheen). Dit materiaal staat garant voor topkwaliteit.

Een vetafscheider wordt gebruikt om vet, zowel dierlijke als plantaardige vetten, uit afvalwater te halen. Vet lost namelijk niet op in water. Daardoor kan het zorgen voor verstopte leidingen, met als gevolg hogere zuiveringskosten.

De zwaartekracht zal zorgen voor de scheiding in het afvalwater. Zwaardere afvalstoffen zinken naar de bodem en lichtere stoffen, zoals vet, zullen bovendrijven. Het afvalwater zonder de vetten kan worden afgevoerd naar de riolering. De vetten blijven achter in de vetafscheider. Deze dient dus met regelmaat geleegd en gereinigd te worden.

De vetafscheider dient de juiste capaciteit te hebben om optimaal te kunnen werken. Omdat wij al onze producten op maat maken, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

Een op maat gemaakte kunststof lekbak voor milieugevaarlijke stoffen zorgt voor een veilige werkomgeving en bescherming tegen verontreiniging. Voor het veilig vervoeren, opslaan en afvullen van de vaten is een lekbak een vereiste.

Meer informatie over de mogelijkheden met maatwerk vetafscheiders en lekbakken?

We nemen graag de mogelijkheden met u door.