Adres

Uiterwaardenstraat 33
8081 HJ Elburg

Contact

Telefoon : 0525-683393
E-mail : info@hmkunststof.nl

Buffertanks

H&M Kunststof Constructie realiseert buffertanks op maat. Door ruim 20 jaar ervaring ligt onze kwaliteitsstandaard hoog.

Onze op maat gemaakte kunststof buffertanks zijn gemaakt van hoogwaardig HDPE (High Density Polyetheen). Dit materiaal staat garant voor topkwaliteit. Het is bestand tegen hitte en is weersbestendig. Doordat dit materiaal geen licht doorlaat, wordt algengroei voorkomen.

De buffertanks kunnen bedrijfsmatig ingezet worden, maar ook in de huiselijke sfeer. De tanks zijn uitermate geschikt voor de opslag van diverse stoffen. Denk hierbij aan biodiesel, vetten, zoutoplossingen en oliƫn, maar ook voedingsmiddelen en mest. Zelfs chemicaliƫn, zoals zwavelzuur of ijzerchloride, behoren tot de opties.

Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Iedere tank wordt op maat gemaakt, volledig naar de wens van de opdrachtgever. We kunnen werkelijk alles realiseren; rond, vierkant, staand of liggend. Met uiteraard de gewenste opslagcapaciteit.

En niet te vergeten enkelwandig, dubbelwandig en zelfs met lekbewaking. Ook zijn extra opties zoals vul- en ledigingsinrichting naar wens te realiseren.

Dit alles gebaseerd op het doeleinde van uw tank, de beschikbare ruimte en de omgeving waarin de tank geplaatst wordt.

Meer informatie over de mogelijkheden met maatwerk buffertanks?

We nemen graag de mogelijkheden met u door.